nieuws

Foodmaster lanceert nieuwe hamburgers met ‘unieke smaken’

Snacks 953

Foodmaster lanceert nieuwe hamburgers met ‘unieke smaken’
De (k)Eigoed

Foodmaster heeft nieuwe hamburgers gelanceerd. De nieuwe burgers hebben volgens formulehuis FHC stuk voor stuk een unieke smaak.

De lancering van de drie nieuwe burgers volgt op de al eerdere lancering van de Foodmaster’s Lekkerste selectie in 2015. Hierbij werden in totaal zeven burgers gelanceerd.

Zoals de eerste zeven burgers allemaal een ludieke naam kregen, hebben de drie nieuwe burgers ook unieke benamingen: de Krachtpatser, ‘t Amsterdammertje en de (k)Eigoed.

Vraag om vegetarisch

Met De Krachtpatser wil Foodmaster tegemoetkomen aan de vraag naar naar vegetarische producten. De Krachtpatser is een spinazie-kaasburger, met fetakaas, gemengde sla en truffelmayonaise.

Foodmaster hamburgers

De Krachtpatser

Klassieke burger

Als knipoog naar de picalilly die vroeger steevast verkrijgbaar was in de cafetaria, is er nu ‘t Amsterdammertje. De klassieke Foodmaster-burger wordt gecombineerd met picalilly, oude kaas en gemengde sla. De combinatie van het frisse van de picalilly werkt volgens formulehuis FHC erg goed met de hartige smaak van de oude kaas.

De (k)Eigoed heeft natuurlijk een gebakken ei, en wordt afgemaakt met bacon, kaas en burgerrelish. Dit is volgens de makers een perfecte burger voor degene die niet kan kiezen voor één topping.

Foodmaster hamburgers

‘t Amsterdammertje

Verduurzaming

De hamburgers zijn volgens FHC een goed voorbeeld van de verduurzaming van het cafetaria-assortiment. De hamburgers zijn namelijk van Hollands rundvlees en e-nummervrij.

De burgers zullen tot eind september verkrijgbaar zijn.


Reageer op dit artikel