nieuws

ELLE Eten presenteert Bacchus Culinaire Snackbar

Snacks 317

ELLE Eten presenteert Bacchus Culinaire Snackbar

Culinair platform ELLE Eten komt met een culinaire snackbar tijdens Bacchus Wijnfestival. Elke dag is een andere topkok in de snackbar aanwezig om een eigen snack te presenteren.

Bacchus Wijnfestival vindt plaats in juni in het Amsterdamse Bos. Bacchus en ELLE Eten bundelen hun liefde voor wijn en spijs samen in een levensechte ELLE Eten X Bacchus Snackbar.

Haute friture

Volgens de organisatoren is het geen gewone snackbar, maar een haute friture met culinaire hoogstandjes gemaakt door gerenommeerde chefs. Iedere dag neemt een van de chefs de culinaire leiding in de snackbar en staat er een vernieuwende en creatieve versie van zijn favoriete midnight snack op het menu.

Elle Eten

Topchefs

Er is een wisselend aanbod speciaal gemaakt door ELLE Eten en Bacchus geselecteerde koks die dit wijnfeest in juni op gepaste wijze zullen invullen. Welke snacks bezoekers krijgen voorgeschoteld, wordt nog even geheim gehouden. De eerste chefs die de snackbar gaan bestieren, zijn al wel bekend: Jos Timmer van De Kas, sterren-chef Pascal Jalhay en Michael Wolf van Wolf Atelier. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt.

Bacchus Wijnfestival vindt plaats van 7 tot en met 10 juni en van 14 tot en met 16 juni in het Amsterdamse Bos. Tickets kosten 15 euro, inclusief wijnglas.


Reageer op dit artikel