nieuws

Eetwinkel Kwebbes komt met Friket op 1 april

Snacks 642

Eetwinkel Kwebbes komt met Friket op 1 april

Eetwinkel Kwebbes uit Geertruidenberg heeft haar volgens op social media voor de grap gehouden door de Friket (combinatie van kroket en frikandel) aan te kondigen. Zondag publiceerde de ondernemer een foto van Facebook met de nieuwste snack.

Zondag 31 maart postte Eetwinkel Kwebbes uit Geertruidenberg deze foto met de tekst: ‘Vanaf morgen nieuw in ons assortiment de friket (half kroket half frikandel).’

De foto leverde tot nu toe 38 reacties op. Variërend van mensen die de snack willen proberen met een vriend of vriendin. Maar veel fans doorzagen de grap ook en verwijzen naar de datum van introductie: 1 april.

Snacks combineren

Dat mensen er in trappen is niet heel vreemd omdat bekende snacks wel vaker gecombineerd worden, zo is er bijvoorbeeld een loempidel. Een ook de kroket en frikandel zijn vaker gecombineerd, bijvoorbeeld in de krokodel.

Eetwinkel Kwebbes bracht zichzelf met de foto handig onder de aandacht. Naast de 38 reacties werd het bericht ook 67 keer geliked en drie keer gedeeld.


Reageer op dit artikel