nieuws

Sugo Pizza brengt gezonde pizza’s naar Utrecht

Snacks 559

Na Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven openen horecaondernemers Herman Hell en Hugo Kruijssen nu ook een vestiging van Sugo Pizza in het hartje van Utrecht. Het concept is gericht op gezonde, vierkante pizza’s. 

Sugo Pizza brengt gezonde pizza’s naar Utrecht
Sugo Pizza

De nieuwste Sugo Pizza opent 8 maart aan de Vredenburg, schuin tegenover Tivoli. Op de openingsdag zijn de pizza’s tussen 17.00 en 18.00 uur gratis.

Met een strakke inrichting is de nieuwe zaak geïnspireerd op het moderne Italië, waarbij de retro prints aan de muur voor nostalgie zorgen. Het duo heeft de gevel van het pand aan de Vredenburg waar zij hun intrek nemen weer in ere hersteld.

Vijfde Sugo Pizza

Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, en Hugo Kruijssen namen in oktober 2018 de drie vestigingen van Sugo Pizza over; twee in Rotterdam en een in Amsterdam. In december kwam er een vierde bij in Eindhoven. Utrecht is dus de vijfde vestiging voor de ondernemers.

Nieuwe eigenaren Sugo Pizza willen de wereld over

Nieuwe eigenaren Sugo Pizza willen de wereld over

Streetfood

Het concept van vierkante pizza’s is geënt op Romeinse streetfood: de pizza al taglio. Het deeg rijst 72 uur en er worden geen geur- en smaakstoffen toegevoegd. Het resultaat is volgens de ondernemers een luchtig, lekker en gezond alternatief voor de traditionele pizza.

De pizza is ook bijzonder door de vierkante vorm, zegt Hugo Kruijssen. ‘Kleine vierkante stukjes in plaats van een grote ronde. Het leuke hieraan is, dat je kunt kiezen voor verschillende toppings in plaats van dat je een grote ronde neemt waar hetzelfde op zit.’

Milieuvriendelijk

De vierkante pizza’s zijn volgens de ondernemers beter voor het milieu. Het meel, de vleeswaren en kazen zijn afkomstig van familiebedrijven in Italië. De koffie, thee, wijnen en sappen zijn biologisch en zo veel mogelijk fair trade. Het verpakkingsmateriaal is gemaakt van gerecycled karton.


Reageer op dit artikel