nieuws

8 ondernemers creatief met Valentijnsdag

Snacks 587

Valentijnsdag is ook voor cafetaria’s en andere fastserviceondernemers een kans om leuke acties te bedenken. Snackkoerier deed een rondje social media en kwam de volgende valentijnsnacks tegen.

8 ondernemers creatief met Valentijnsdag

Veel cafetaria’s bieden tegenwoordig 3-gangendiners aan. Natuurlijk komt dat op Valentijnsdag extra van pas, ook omdat het qua prijsstelling gunstig kan zijn voor de geliefde stelletjes met een wat kleinere beurs. Op Facebook zijn er dan ook veel cafetaria’s die pronken met hun valentijndiners, die vaak niet onderdoen voor die van een bistro.

Ondernemers zijn daarnaast ook creatief met snacks en andere lekkernijen in het cafetaria-assortiment. We zetten een aantal op een rij.

1. Valentijn Freakshake

Van Foodmaster De Viersprong in Nieuw-Amsterdam, home of the freakshakes

2. Valentijnburger

Van AnyTyme Lelystad, met E-nummervrije beef, chorizo, jalapeno’s, mozzerallo, gegrilde paprike en huisgemaakte tomatensalsa. Zoet met een pittig randje ‘Precies zoals de liefde hoort te zijn’, zo is te lezen op de Facebook-pagina van deze AnyTyme-vestiging.

3. Valentijnburgermenu met Champagne

Van Diego’s in Rotterdam. Een 30 dagen dry aged burger op een rode brioche bun, gebakken gamba, rode kaas, rode curry-mayonaise en gerookte tomaat. Daarbij frietjes to share met Parmezaanse kaassaus en als toetje een Chocoladebol gevuld met parfait, vers fruit en roze chocoladesaus

4. BamiHart

Van Snackroom vd Akker in Schijndel.

5. Krokethart

Van Croquetten Boutique in Utrecht. Deze is helaas alleen gemaakt voor de foto, maar voor ambachtelijke krokettenmakers in Nederland is dit misschien geen gek idee.

6. Frikandelhart XXL

Van snackbar Den Uyl in Bergambacht. De Telegraaf heeft er zelfs een filmpje van gemaakt.

7. Valentijnskoffie

Met een aardbeientompouce, van Lunchroom ’t Ogenblikske in Etten-Leur

8. Love Coupe

Van Cafetaria-Eetmakerij Pelkhuisje in Winterswijk

 

Reageer op dit artikel