nieuws

The Avocado Show introduceert avocadofriet voor de horeca

Snacks 180

Ron Simpson van The Avocado Show onthulde tijdens de Horecava hun nieuwste product: friet van avocado. ‘Voor restaurants kan het interessant zijn om mee te liften op wat wij nu doen’, aldus  Simpson. 

The Avocado Show introduceert avocadofriet voor de horeca

‘Snacktacular’, zo omschrijft Ron Simpson van restaurant The Avocado Show in de Amsterdamse Pijp ‘The Avocado Fries’ die ze lanceren voor de horeca en particulieren. De ‘friet’ is met een paar minuten in de frituur klaar en heeft een krokant korstje.  ‘Echt heel lekker met een mango- of truffeldip.’

De zakken diepgevroren ‘friet’ zijn vanaf maart te bestellen via Salud 

Avocado fanbase

‘We hebben lang nagedacht over waarmee we ons merk konden laten groeien’, zegt Simpson. ‘Van alles werd bedacht, maar wat nu als je avocado fanbase en de fanbase van friet samenvoegt? Dan krijg je Snacktacular. We maakten avocadofriet en gingen het product testen in het restaurant. Aanvankelijk besloten we de friet niet op de kaart te zetten, maar medewerkers bevolen het aan tafel aan. 48 procent van de gasten wilde het proberen. Dat was voor ons reden om te zeggen dat dit product ging werken.’

The Avocado Show opent to go-vestiging

The Avocado Show opent to go-vestiging

100 duizend op Instagram

The Avocado Show opende in maart 2017 in Amsterdam de deuren als eerste avocadorestaurant in Europa. Nog voor er een bord werd geserveerd, had de zaak van Ron Simpson en Julien Zaal al meer dan 50.000 fans op social media en – zonder media-investering – publicaties in ruim zestig landen, plus meer dan tachtig franchiseaanvragen. ‘Inmiddels staat die teller op vijfhonderd’, vertelt Simpson. De fanbase is gegroeid tot 100.000 op Instagram en 65.000 op Facebook.

The Avocado Show: tips over social media marketing

Miljoeninvestering

The Avocado Show serveert gerechten waarbij het draait om de avocado en de show, maar ook de smaak en de presentatie.  Gerechten zijn bereid met milieu- en maatschappelijk verantwoord geproduceerde avocado’s. In september 2017 ontving The Avocado Show een miljoeneninvestering van Orange Wings, het investeringsbedrijf van avocadovedette Shawn Harris, waarmee het restaurantmerk internationaal zal uitbreiden en een avocadoproductenlijn lanceert.


Reageer op dit artikel