nieuws

Kwalitaria lanceert winterspecials en intensiveert online promotie

Snacks 297

Kwalitaria lanceert voor de winter vijf winterspecials, met kip kerrie en pittige rode paprikasaus als rode draad. Daarnaast wil het formulehuis de specials voortaan online meer promoten.

Kwalitaria lanceert winterspecials en intensiveert online promotie
Friet met kip kerriereepjes, pittige paprikasaus, bosui, rode ui en cherrytomaatjes

Het winteraanbod van Kwalitaria bevat een MRIJ-burger, met bacon, zoetzure ui, sla, picalilly en pittige paprikasaus. De adviesprijs is €6,50. De pittige paprikasaus, een koude roomsaus met onder meer tabasco, komt ook terug op de friet met topping. Deze krijgt verder kip kerriereepjes, cherrytomaatjes, rode ui en bosui. De adviesprijs voor de friet met topping is €7,95.

Kroket kip kerrie

Ook in de kroket zit kip kerrie, welke op een broodje met gebakken uitjes, bieslook en de paprikasaus wordt geserveerd (€4,50). Daarnaast is er nog een pitabroodje met dezelfde ingrediënten als de friet met topping (€6,95).

Kwalitaria-winterspecials-2018-4-klein

De smaakcombinatie in de winterse milkshake is verrassend te noemen: rum-kersen (vanaf €2,25 voor een kleine).

Meer online marketing

Naast promotie in de vestigingen van Kwalitaria, gaat het formulehuis de specials ook vaker online onder de aandacht brengen. ‘Voorheen zetten we online geen betaalde advertenties uit, waardoor alleen mensen die al bij ons kwamen de specials zagen’, zegt Marissa Willemse van FFC. ‘We willen ook mensen die nog niet bij ons zijn geweest kennis laten maken met onze seizoensproducten. Door meer op Facebook te doen, maar ook Google Ads en e-mailnieuwsbrieven, hopen we meer traffic te genereren.’

Reageer op dit artikel