nieuws

Van Geloven en Schrobbelèr introduceren Schrobbelèr bitterbal

Snacks 470

Geïnspireerd door carnaval hebben twee Tilburgse bedrijven hun krachten gebundeld. Van Geloven en Schrobbelèr introduceren een nieuwe snack voor de koude maar feestelijke wintermaanden: de Van Geloven Schrobbelèr bitterbal.

Van Geloven en Schrobbelèr introduceren Schrobbelèr bitterbal

Deze bitterbal van Van Geloven is ontwikkeld op basis van de kenmerkende Schrobbelèr ‘kruiden’ en volgens de makers perfect te combineren met een glaasje Schrobbelèr kruidenlikeur.

Carnaval

Het resultaat van deze samenwerking wordt gelanceerd tijdens de aftrap van het carnavalsfeest in Kruikenstad, op zondag 11 november. Om 11.11 uur wordt de Schrobbelèr bitterbal voor het eerst aan het publiek geserveerd.

Verkrijgbaarheid

De bitterballen zijn verkrijgbaar in horecagelegenheden door het hele land. De verpakking bevat 48 bitterballen van 30 gram per stuk. De Van Geloven Schrobbelèr bitterballen zijn exclusief voor de foodservicemarkt en te bestellen bij alle bekende horecagrossiers van Nederland.

Reageer op dit artikel