nieuws

Kwalitaria introduceert een halloweenburger

Snacks 310

Kwalitaria gaat nu ook mee in de trend van black food. Voor Halloween introduceert de cafetariaformule een speciale burger.

Kwalitaria introduceert een halloweenburger

Bij Kwalitaria is van 8 tot en met 31 oktober voor het eerst de halloweenburger verkrijgbaar. Deze hamburger wordt geserveerd op een pikzwart broodje.

Koolstof

De burger van Hollands MRIJ-rundvlees is belegd met bacon, rode ui, sla en bloedrode burger relish. Het brioche broodje is speciaal voor de FFC-formule ontwikkeld en is zwart door de toevoeging van natuurlijke, actieve koolstof. Dat geeft geen smaak af. De burger is exclusief bij Kwalitaria verkrijgbaar voor €5,95.

Zwarte mayonaise

Halloween wordt in Nederland steeds populairder. Tegelijkertijd is black food een wereldwijde trend. Voorbeelden zijn zwart brood, ijs, koekjes en sappen. Frietboutique ontwikkelde vorig jaar Black Fries met zwarte mayonaise. Daar werd geen koolstof voor gebruikt, maar inktvisinkt en puree van zwarte knoflook.

Reageer op dit artikel