nieuws

Gouden donuts gelanceerd door Dunkin’ Donuts

Snacks 289

Dunkin’ Donuts heeft tijdens de opening van de nieuwe winkel in Amstelveen een donut van bladgoud geïntroduceerd. De gouden donut werd, samen met de Young Talent Award, uitgereikt aan André Hazes in het nieuwste filiaal van de keten.

Gouden donuts gelanceerd door Dunkin’ Donuts
De gouden donuts van Dunkin' Donuts.

De gouden donuts zijn de meest speciale donuts tot nu toe van Dunkin’ Donuts. Naast dat de lekkernij van bladgoud is gemaakt, is de donut gevuld met Nutella. De gouden donut is exclusief en daarom niet in de fysieke winkels van Dunkin’ Donuts te vinden. Wie benieuwd is naar de gouden lekkernij kan hem speciaal aanvragen. De limited gouden donut wordt per 6 stuks verkocht, voor €299 per doos.

Young Talent Award voor André Hazes

André Hazes en Nabil Besali (r).

André Hazes en Nabil Besali (r).

De eerste gouden donut werd uitgereikt aan André Hazes, samen met de Young Talent Award van Dunkin’ Donuts. Dit jaar is de award voor de meest talentvolle jonge artiest in Nederland voor het eerst uitgereikt. ‘André is voor ons het ultieme jonge talent. Hij wordt door heel Nederland omarmd, zijn uitverkochte concertreeks op 26, 27 en 28 oktober dit jaar in Ahoy Rotterdam is hier een weerspiegeling van. Bovendien draagt André goede doelen een warm hart toe,’ zegt Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland.

Nieuw filiaal in Stadshart Amstelveen

De lancering van de nieuwste donut ging gepaard met de persopening van het nieuwe filiaal in Amstelveen. Naast de uitreiking van de gouden donut aan André Hazes, gaf Quincy Wilson (bekend SBS-programma House of Talent) een optreden. Ook Dimello, onder andere bekend van zijn nummer Lose Control met French Montana, kwam optreden.

De winkel is woensdag 10 oktober geopend voor het publiek en is te vinden in een kiosk in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. De eerste 100 klanten werden getrakteerd op een jaar gratis donuts.

Amstelveen is de zesde plaats waar het merk zich vestigt, na Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Eindhoven en Tilburg.

Het nieuwe filiaal van Dunkin' Donuts in Amstelveen.

Het nieuwe filiaal van Dunkin’ Donuts in Amstelveen.

Over Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts is opgericht in 1950 en telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en in Nederland.

Reageer op dit artikel