nieuws

Domino’s introduceert pizza met boerenkool en rookworst

Snacks 960

Domino’s heeft voor de koude wintermaanden pizza’s ontwikkeld met traditionele, Hollandse smaken en ingrediënten. Drie varianten vormen samen de ‘Winter Warmers’.

Domino’s introduceert pizza met boerenkool en rookworst

De nieuwe varianten van Domino’s Pizza zijn geïnspireerd op de oud-Hollandsche keuken, vertelt chef Tyla Robinson. ‘Ik ben gaan experimenteren met twee Nederlandse klassiekers: boerenkool en rookworst. Maar dan op een pizza. De pizza’s zijn echt super lekker om mee op te warmen tijdens de koude wintermaanden.’

De Winter Warmers zijn verkrijgbaar in drie varianten: ‘Boerenkool & Worst’, ‘Rook ’N Worst’ en Farmers d’luxe. Vanaf 8 oktober zijn de winterse pizza’s verkrijgbaar bij alle vestigingen.

Warm Appel Pie

Domino’s introduceert ook een warm toetje: de Warm Apple Pie. Dit is een eenpersoons appeltaartje gemaakt van 100 procent roomboter en Nederlandse Jongagolds. Vers uit de oven.

Achter het taartje zit het platform ‘Ouwe Taart’, een initiatief waarmee 10 cent van ieder verkocht taartje wordt gedoneerd aan de Stichting Met je hart. Deze stichting zet zich actief in tegen eenzaamheid onder ouderen.

Domino’s in Nederland

De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 260 vestigingen. Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 15.000 vestigingen in meer dan 89 landen.

Reageer op dit artikel