nieuws

Deliveroo en Shell starten proef met bezorgen snacks uit Shellshop

Snacks 247

Bezorgdienst Deliveroo en Shell hebben de handen ineen geslagen. Ze starten een proef waarbij consumenten een bestelling kunnen doen met producten uit het assortiment van het tankstation. De bestelling wordt vervolgens thuis bezorgd door Deliveroo.

Deliveroo en Shell starten proef met bezorgen snacks uit Shellshop

Vier Shell tankstations doen mee aan de proef. De proef van Deliveroo en Shell draait in Leiden, Rotterdam en Amsterdam en duurt tot het einde van het jaar. De consument heeft bij het bestellen de keuze uit producten uit vijf categorieën: frisdrank, bier, chips & nootjes, ijs en chocolade en koekjes, meldt Twinkle Magazine.

Zo groot mogelijk aanbod en snel in huis

Shell heeft een eigen shop bij Deliveroo waar de consument zijn bestelling kan plaatsen. Het is de bedoeling dat bestellingen binnen dertig minuten bij de klant worden gebracht: ‘Wij willen Deliveroo-klanten een zo groot mogelijk aanbod bieden via onze app en website. De vier Shell-winkels waaruit we nu bezorgen zijn een goede start van de proef’, verklaart Stijn Verstijnen, directeur Deliveroo Nederland.

Bestellingen bij de Shell-shops in Amsterdam en Rotterdam kunnen tussen negen uur ’s ochtends en half negen ’s avonds worden geplaatst. In Leiden kan dit pas vanaf twaalf uur ’s middags.

Starten met maaltijdbezorging: 10 vragen om te beantwoorden

Starten met maaltijdbezorging: 10 vragen om te beantwoorden

Over Deliveroo

Afgelopen zomer heeft Deliveroo in Nederland twee nieuwe concepten gelanceerd: Marketplace+ en Deliveroo Editions. Met Marketplace+ breidde het bedrijf in juni de manier van werken uit, door restaurants te laten kiezen tussen het laten bezorgen van bestellingen door hun eigen bezorgers of door één van de 1900 bezorgers die met Deliveroo werken. Deliveroo Editions is in juli geopend in Mooie Boules in Amsterdam Oost. De bezorgdienst heeft daar drie keukens gelanceerd, waarin zes restaurants gerechten bereiden. Deze kunnen exclusief bij consumenten bezorgd of in de hal gegeten worden.

Reageer op dit artikel