nieuws

Domino’s introduceert ijskoude Thick Shakes

Snacks 4973

Domino’s komt met een nieuw koud drankje: de Thick Shake. Dikker dan een gewone milkshake en gemaakt van echt roomijs. Vanaf september is de nieuwe shake verkrijgbaar bij ruim honderd vestigingen van Domino’s in Nederland.

Domino’s introduceert ijskoude Thick Shakes
Thick Shakes van Domino's

De nieuwe shake wordt gelanceerd in zes verschillende smaken. Classic in de smaken ‘vanilla’, ‘strawberry’ en ‘belgium chocolate’. De premium varianten zijn verkrijgbaar in de smaken ‘iced coffee’, ‘strawberry cheesecake’ en ‘triple chocolate’. De prijs ligt tussen de €3,50 en €4,50 bij afhaal. De Thick Shakes zijn al verkrijgbaar bij een zestal vestigingen. Deze zomer begint de uitrol naar de rest van de vestigingen. Vanaf september staan de Thick Shakes bij ruim 100 vestigingen in Nederland op het menu.

Gemaakt van echt roomijs

De Thick Shakes zijn gemaakt van echt roomijs en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Tyla Robinson, chef van Domino’s vertelt: ‘Ik werd geïnspireerd door mijn collega’s uit Australië. Thick Shakes zijn daar inmiddels een bekend product. In Nederland is het een nieuw product. Het is namelijk géén milkshake en het is ook geen ijs. Hoewel het wel alle eigenschappen van ijs heeft. De shakes hebben een tempratuur van -14. Super koud en dus super lekker als tussendoortje of als dessert. Mijn favoriet is de ‘iced coffee’, maar de andere varianten zijn ook super lekker en verfrissend’.

Veel belangstelling voor nieuwe freakshakes van De Viersprong

Veel belangstelling voor nieuwe freakshakes van De Viersprong

Verkrijgbaarheid

Domino’s is het eerste merk in Nederland dat de Thick Shakes introduceert. In het afgelopen jaar testte Domino’s het nieuwe product in zes vestigingen; Amsterdam Bijlmerplein, Leiden Stationsweg, Eindhoven Woenselse Markt, Helmond, Groningen en Emmeloord. Vanaf augustus worden de Thick Shakes uitgerold naar de eerste 100 vestigingen. Eind september zijn de shakes verkrijgbaar in ruim 150 vestigingen.

Reageer op dit artikel