nieuws

Bram’s Gourmet Frites introduceert frietje Roti Stoof

Snacks 483

Bram’s Gourmet Frites biedt vanaf 1 juni een frietje ‘Roti Stoof’. Het nieuwe stoofgerecht laat zich kenmerken door de royale topping met ingrediënten als kip masala, roti plaat, zoete augurk, gekookt ei, sambal en seroendeng.

Bram’s Gourmet Frites introduceert frietje Roti Stoof

Het recept van deze ‘stoof’ is ontstaan in samenwerking met het culinaire team van Herman den Blijker.  ‘De Surinaamse topping in combinatie met de verse frieten in schil past perfect bij warme zomermaanden’,  vertelt Rocco Ladage van Bram’s. Op dinsdag 5 juni organiseert BRAM’S een proefsessie voor de eerste vijftig klanten die zich aanmelden via Facebook.

Roti Stoof

Seizoensvariant

Naast het vaste assortiment stoofs met onder andere de: Captains Beef, Asian Chicken en Veggie Mushroom, kiest Bram’s ieder seizoen voor een tijdelijke seizoensvariant. Met de Roti Stoof brengt de bekende frietformule een verrassende Surinaamse smaakvariatie.

Verse frites

Bram’s is onderdeel van de bekende formule Bram Ladage. Patatkoning Bram Ladage startte in 1967 met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider met meer dan 30 winkels door heel Nederland. Het succes is mede toe te schrijven aan de aardappel, die aardappelteler Novifarm rechtstreeks vanuit de Hoeksche Waard naar de locaties brengt. De aardappelen worden zorgvuldig opgeslagen en met de hand gesneden door de fritesbakkers. De schil wordt aan de verse frites gelaten, wat zorgt voor een karakteristieke smaak. Hierdoor beleven liefhebbers een uniek verwenmomentje bij elke hap.

De nieuwe fritesformule BRAM’S groeit razendsnel. Na de vijf eerdere ‘containervestigingen’ opende het bedrijf afgelopen maand de tweede vaste winkel van Nederland in Leidsche Rijn. Ook heeft de franchiseformule serieuze ambitie om internationaal te groeien.

Reageer op dit artikel