nieuws

Rrrollend Foodtruck Festival doet nieuwe steden aan

Snacks 248

Een ruime keuze uit foodtrucks, jazz en dance, een kindertheater en als het mee zit mooi weer; het Rrrollend Foodtruck Festival gaat binnenkort weer van start. Het grootste foodtruckfestival van Nederland heeft nieuwe locaties aan de lijst toegevoegd.

Rrrollend Foodtruck Festival doet nieuwe steden aan

Het Rrrollend Foodtruck Festival bestaat sinds 2015 en heeft al veel steden aangedaan. Dit jaar spreiden zij voor het eerst de vleugels naar het buitenland uit: Brugge in België wordt de eerste buitenlandse ervaring. Er zijn nieuwe steden toegevoegd. Leeuwarden als Culturele hoofdstad staat nu bijvoorbeeld ook op de kalender.

Rrrollend Foodtruck Festival

Rrrollend Foodtruck FestivalRrrollend is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje én vermaak houdt. Het festival staat bekend om het knusse karakter, voornamelijk omdat de meeste edities op pleinen middenin de steden plaatsvinden. Naast verrassende gerechten, worden bezoekers vermaakt door lokaal muzikaal talent, een lounge dj en entertainment voor de kinderen met ruimte om te knutselen, te genieten van kindertheater of zich te laten schminken. Rrrollend begon in 2014 met 3 evenementen. In 2015 groeide dit naar 14 en in 2016 werden er 24 Rrrollend-festivals georganiseerd door heel Nederland. Daarmee is Rrrollend de grootste organisator van foodtruck festivals. In 2018 rolt het festival mei tot september weer door heel Nederland.

In o.a Den Haag, Rotterdam, Venray, Leiden, Gouda, Leeuwarden, Groningen, Dordrecht, Oisterwijk en Brugge is Rrrollend te vinden. Tijdens het festival gelden de volgende openingstijden:  vrijdag van 17.00 tot 23.00 uur, zaterdag: van 14.00 tot 23.00 uur en zondag: van 12.00 tot 21.00 uur.

De dagen dat de verschillende steden worden aangedaan zijn online te vinden.

Reageer op dit artikel