nieuws

Remia presenteert ‘Smoking Hot Recipes’ tijdens Horecava

Snacks 259

Remia heeft tijdens de Horecava 2018 een kookboek gelanceerd met de zeven Burger en Grill sauzen als inspiratie. Het boek is bedoeld als inspiratiebron voor ondernemers die meer willen doen met bijvoorbeeld hamburgers en hotdogs. 

Remia presenteert ‘Smoking Hot Recipes’ tijdens Horecava

Leveranciers en fabrikanten willen tegenwoordig meer doen dan ‘dozen schuiven’. Remia is daar met ‘Smoking Hot Recipes’ het nieuwste voorbeeld van. In het ruim honderd pagina’s tellende kookboek, gelanceerd tijdens de Horecava 2018, staan verschillende recepten voor ondermeer hamburgers, hotdogs, sandwiches, groentegerechten, vlees en vis.

Naast de nieuwe recepten zijn er tips, trucs en trends terug te vinden. Zo gaat het boek in op de kritieke punten waarop je moet letten als je met hamburgers of pulled pork aan de slag gaat. Ook staan er tips in het boek voor presentatie.

Remia kookboek HorecavaBurger en Grill sauzen

De hoofdrol in het boek is voor de Burger en Grill sauzen, een lijn die Remia in 2014 lanceerde. Het begon met vier sauzen: American Garlic, Burger Relish, Smokey Hot Cocktail en Smokey BBQ. In 2016 kwam daar de Creamy Bacon Style bij en dit jaar lanceert Remia Smokey BBQ Honey en Grilled Sweet Pepper. Elk recept in het boek is ontwikkeld met één van deze sauzen.

Workshops

Remia wil steeds meer de rol van inspirator oppakken in de markt. Dat heeft effect, zegt Geor Schuurman. ‘We houden workshops in het land, die heel goed worden bezocht en we zien dat mensen daar ook meteen mee aan de slag gaan. En mensen downloaden de bijbehorende sfeerbeelden van onze site en verwerken die in hun eigen uitingen.’

SpaaractieRemia kookboek Horecava

Het kookboek is niet voor consumenten, maar puur ter inspiratie voor ondernemers. Geïnteresseerden kunnen alleen een exemplaar ontvangen als ze meedoen aan een spaaractie. Ondernemers die tien tubes saus kopen, krijgen het boek toegestuurd. Het boek is nu te bewonderen op de stand van Remia in hal 10 van de Horecava (stand 10.430)

Reageer op dit artikel