nieuws

Dit was de Horecava 2018

Snacks 1075

Het zit er alweer op; de Horecava 2018. Geniet nog even na van de hoogtepunten in de drie snackhallen, waar veel te zien en te proeven was. Een inspirerende vakbeurs, gevangen in de mooiste foto’s.

Dit was de Horecava 2018
Karim Hamouchi, winnaar van het Lekkerste Broodje On the Move. Foto: Tamara Verheij.

Voor cafetariahouders en andere fastserviceondernemers had de RAI dit jaar geen twee, maar drie hallen ingericht. Naast de twee snackhallen konden bezoekers in hal 9, de Fast Casual Hal, de Lekkerste Wedstrijden meebeleven. Natuurlijk waren er in de andere hallen een aantal nieuwe producten te bewonderen.

 

 

Remia kookboek Horecava 2018

Het nieuwe kookboek van Remia, met Burger & Grill sauzen in de hoofdrol.

 

 

De Lekkerste Hamburger in de categorie Fastest.

 

 

Schijn bedriegt: dat zijn wel frietjes, maar gemaakt van witte chocolade. De ‘frietjes’ worden hier geserveerd met pinda-karamelsaus.

 

 

Horecava 2018

Hoeveel bosbessensorbetijs kan een mens hebben op een dag? Twintig soorten, zo bleek tijdens de wedstrijd de Gouden IJsspatel.

 

 

Horecava 2018

De deelnemende ijsbereiders draaiden hun versie van bosbessensorbetijs live op het podium tijdens de Horecava.

 

 

Horecava 2018

De lat voor maaltijdsalades ligt weer een stukje hoger gelegd, door de Zilte Zoen van ’t Boshuys. Foto: Tamara Verheij

 

 

Horecava 2018

Volgens de jury was het broodje van Karim Hamouchi, met Marokkaanse kruiden op smaak gebracht, de lekkerste in de categorie On the Move,
ook onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden.

 

 

Horecava

Een draadjesstoofvleesbitterbal met een vleugje Leffe Btuin (van De Bourgondiër). Daar komt iedereen op af.

 

 

Horecava 2018

The Basterd, winnaar van de Lekkerste Wedstrijden in de categorie Hamburger Finest.

 

 

Horecava 2018

De bestelzuilen van Next to Food trokken de aandacht, ook vanwege de nieuwe
‘wrap’ waarmee de zuil is verfraaid. Het design en de beelden op het digitale scherm
zijn ontworpen door De Digitale.

 

 

Horecava 2018

Ook Nissei, specialist in de combi-ijsmachines, doet tegenwoordig aan ‘wrapping’, Een eye catcher in de zaak waar ondernemers een thema voor kunnen kiezen. Op de Horecava waren onder meer wit, goud, zilver en oranje te bewonderen. Dit materiaal wordt ook in de auto-industrie gebruikt.

 

 

Horecava 2018

Hoe maak je beursbezoekers enthousiast over je product of formule? Zet daar gewoon Carin Jagt van Foodmaster De Viersprong neer, zoals hier op de stand van FHC Formulebeheer.

 

 

Horecava 2018

IJs van Lotus speculoos, één van de nieuwe smaken van Gebo Gelato.

 

 

Horecava 2018

Het nieuwe Tony Chocolonely-ijs met zeezout en karamel was natuurlijk een hit op de beurs.

 

 

Horecava 2018

Een aantal bijzonder creaties passeerden de revue tijdens de wedstrijd de Lekkerste Wafel. Echter, er kon er maar één de winnaar zijn.

 

 

Horecava 2018

Ook in het Aziatisch Paviljoen in hal 7 kwam fastservice aan bod, zoals deze vier luxe, Aziatische salades.

 

 

Horecava 2018

Tom Duijndam maakt het Lekkerste Broodje Anders van Nederland. Duijndam won op de Horecava met ‘Billy’s Burger’ de vakwedstrijd Lekkerste Broodje Anders. Foto: Tamara Verheij.

Reageer op dit artikel