nieuws

Belgische snackfabrikant wint frikandellen-smaaktest

Snacks 28

Het Centrum voor Smaakonderzoek (CSO), bekend van de Nationale Oliebollentest, heeft onder ruim zestig respondenten onderzoek gedaan naar de lekkerste frikandellen. Het CSO concludeert dat de Frikandel Best Bite van de Belgische snackfabrikant Vanreusel voor het 3e jaar op rij als lekkerste is verkozen.

Belgische snackfabrikant wint frikandellen-smaaktest

Het proefpanel testte nog vijf andere frikandellen van A-merken die allen in de Nederlandse horeca verkrijgbaar zijn. Vanreusel levert, via de horecagroothandels, onder meer aan Nederlandse cafetariahouders, campings, strandtenten en aan andere horecagelegenheden. De Belgische snackfabrikant Vanreusel is een in 1953 opgericht familiebedrijf en is in België tevens marktleider op het gebied van snacks. Ook in Nederland krijgt het familiebedrijf steeds meer voet aan de grond. De familie wil blijvend inspelen op trends en ontwikkelingen in de samenleving zonder de noden van de klant uit het oog te verliezen.

Reageer op dit artikel