nieuws

Snack-Plaza Willem de Boer is jarig

Snacks 74

 Snack-Plaza Willem de Boer viert in 2017 zijn 30-jarig jubileum.  Het is daarom feest in het Urker bedrijf.

Snack-Plaza Willem de Boer is jarig

Na jaren van groei sinds de start van Snack-Plaza nam het bedrijf na de verbouwing in 2007 een vogelvlucht. Zo werd de cafetaria in 2008 uitgeroepen tot beste cafetaria van Nederland en later van Flevoland. Daarnaast werden er diverse andere prijzen gewonnen. In Urk is Snack-Plaza Willem de Boer inmiddels een begrip.

Pizza Frikandel Speciaal

Met de introductie van de Pizza Lubbert maakte het bedrijf zijn intrede in veel huiskamers in Urk. De Pizza Shoarma en Pizza Lubbert blijken de favoriet. De Pizza Frikandel Speciaal heeft zelfs het landelijke nieuws gehaald. Naast de pizza’s worden ook diverse snacks volgens eigen recept bereid.

Personeel

Een gevolg van de groei van Snack-Plaza Willem de Boer is de groei in het personeelsbestand. Inmiddels bestaat het team van bezorgers en winkelmedewerkers uit 32 personen. Ook is er sinds 2014 mogelijkheid tot bestellen via de Snack-Plaza Willem de Boer BestelApp en via de website van Snack-Plaza.

Ter ere van het 30-jarig jubileum zijn er dit jaar diverse acties. Zo kunnen gasten elke maand verschillende prijzen winnen en er zijn leuke jubileumaanbiedingen.

Reageer op dit artikel