nieuws

Burgerz heeft flinke groeiambities

Snacks 7

Hamburgerketen Burgerz wil de komende twee jaar twee keer zo groot worden. Nu zijn er vestigingen in Scheveningen Den Haag en Delft, maar over twee jaar moet de teller op zes staan.

Burgerz heeft flinke groeiambities

Dat is tenminste de ambitie van de zusjes Joey, Chrissy en Stevie Peerenboom. Er zijn momenteel geen concrete plannen, het bedrijf is nog op zoek naar franchisenemers die de nieuwe vestigingen willen runnen.

Voor het concept deden de ondernemende zussen inspiratie op in de Verenigde Staten en Londen. In 2011 opende de eerste vestiging in Scheveningen.

De burgers en de overige ingrediënten worden dagelijks vers bereid. Het bedrijf werkt samen met geselecteerde veehouders die de dieren op ambachtelijke en stressvrije manier slachten. Burgerz biedt tevens vegetarische en veganistische varianten aan, alsook burgers gemaakt met vleesvervangers.

Reageer op dit artikel