nieuws

Beckers roept partij rundvleeskroketten terug

Snacks 12

Beckers roept een partij van 35.000 verpakkingen rundvleeskroketten terug, omdat de verpakkingen goulashkroketten of bamidriehoekjes kunnen bevatten. Mensen met een soja-allergie die onbedoeld een goulashkroket of bamidriehoekje eten, lopen het risico op een allergische reactie. Volgens Beckers gaat het puur om consumentenverpakkingen die niet door cafetaria’s zijn ingekocht.

Beckers roept partij rundvleeskroketten terug

De bamidriehoekjes kunnen ook een allergische reactie oproepen bij mensen met een mosterd- of selderij-allergie. Het gaat om verpakkingen ‘Beckers 4 Rundvlees Kroketten’ met houdbaarheidsdatum 26 oktober 2017 in combinatie met LOT-code L16300 en houdbaarheidsdatum 28 oktober 2017 in combinatie met LOT-code L16302. De houdbaarheidsdatum en LOT-code staan op de zijkant van de verpakking.

Geld retour

Wie een of meer verpakkingen ‘Beckers 4 Rundvlees Kroketten’ met de betreffende houdbaarheidsdatum en LOT-code in huis heeft, kan zijn geld retour krijgen. Mensen ontvangen dan
het aankoopbedrag retour door het vakje op de verpakking met houdbaarheidsdatum en LOT-code uit te knippen en in een ongefrankeerde enveloppe te sturen naar: Beckers, Terugroepactie Rundvlees Kroketten, Antwoordnummer 454, 4800 VB, BREDA onder vermelding van naam, adresgegevens en IBAN-rekeningnummer.

Mensen zonder soja-, mosterd- of selderij-allergie kunnen de goulashkroketten en bamidriehoekjes gerust opeten. Beide producten voldoen aan alle kwaliteitscriteria van Beckers. Beckers biedt excuses aan voor het ongemak.

 

Reageer op dit artikel