nieuws

AH to go gaat hamburgers bakken

Snacks 20

AH to go start binnenkort met de verkoop van broodjes hamburgers. Begin september wordt langs de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel de eerste AH to go in een tankshop van BP geopend.

AH to go gaat hamburgers bakken

De formule start hier op 6 september voor het eerst met het bakken van hamburgers. ‘De eerste AH to go bij de BP gaat naast het Albert Heijn to go-assortiment ook een aantal andere producten verkopen die toegespitst zijn op de automobilist, waaronder de hamburger’, zegt AH-woordvoerder Anoesjka Aspeslagh tegen Distrifood, een zustertitel van Snackkoerier.

Wellicht meer fastfood

Of er nog meer warme fastfood producten worden toegevoegd aan het assortiment is op dit moment niet bekend. Bij de tankshop langs de A20 is inmiddels een bord geplaatst waarop de komst van de AH to go staat aangekondigd.

Naast onder meer een croissant, bakje quinoa-noten en een smoothie, staat er ook een afbeelding van een broodje hamburger op het bord. De producten worden ondersteund met de slogan ‘binnenkort bijtanken bij AH to go’.

Zes tankstations

AH en BP hebben eerder dit jaar een overeenkomst gesloten voor een pilotproject  met een Albert Heijn to go winkel op zes BP tankstations verspreid over het land. De tankstations waar vanaf het najaar 2016 een Albert Heijn to go komt, zijn naast de BP bij Nieuwerkerk aan den IJssel, BP Coentunnel (langs de A8 bij Oostzaan), BP Ypenburg (Laan van Hoornwijck, Rijswijk), BP Koerhuis, (Zutphenseweg, Deventer), BP Nieuwe Hemweg, (Nieuwe Hemweg, Amsterdam) en BP De Kroon (langs de A27 bij Nieuwegein).

Reageer op dit artikel