nieuws

‘Ter Marsch & Co beste van Amsterdam’

Snacks 15

Ter Marsch & Co. serveert de beste hamburger van Amsterdam. Dat vindt althans de redactie van ‘glossy’ Esquire, na het testen van ruim 35 hamburgers in 18 zaken in de hoofdstad, gedurende twee maanden.

‘Ter Marsch & Co beste van Amsterdam’
Hamburger van Ter Marsch & Co.

‘Een overdadige burger. Goed broodje’, aldus het juryrapport. ‘De burger is dubbel gesausd waardoor het niet uitmaakt dat het broodje minder crispy is.’

Hockeypuck

De jury vervolgt: ‘Het vlees is precies goed, in de vorm van een hockeypuck. De burger is rijkelijk belegd. Je kan zeggen dat het enige nadeel eigenlijk de prijs is.’

Wat Esquire voor de winnende burger betaalde wordt vervolgens niet duidelijk. Op de digitale menukaart van de burgerbar worden prijzen niet vermeld.

Ter Marsch & Co. op de Vijzelgracht is de eerste Amsterdamse vestiging van het concept, dat eerder in Rotterdam van start ging.

Onderscheidingen

Ter Marsch opende eind 2014 haar eerste vestiging aan de Witte de Withstraat in Rotterdam. Kort na de opening won de zaak de eerste prijs voor haar hamburgers: de Gouden Burger Spatel.

Daarna volgden meer onderscheidingen, waaronder Beste Hamburger van Rotterdam en Beste Burger van Nederland, tijdens de Horecava 2015.

 

Reageer op dit artikel