nieuws

Ruzie tussen pizzeria’s ‘Pinokio’ en ‘Pinocchio’ beslecht

Snacks

Een ruzie tussen de uitbaters van twee pizzeria’s met de namen ‘Pinokio’ en ‘Pinocchio’ is beslecht met een naamswijziging voor pizzeria ‘Pinokio Fresh made Italian’. Deze horecagelegenheid aan de Stationsweg heet vanaf nu Pizza or Pasta.

Ruzie tussen pizzeria’s ‘Pinokio’ en ‘Pinocchio’ beslecht

Dinsdag zou in de rechtbank in Den Haag een kort geding plaatsvinden, zo meldt dagblad De Telegraaf. Pinocchio, de oudste pizzeria van de stad sleepte zijn bijna naamgenoot voor de rechter, omdat die regelmatig telefoontjes ontving over niet bezorgde pizza’s, terwijl deze pizzeria geen bezorgdienst heeft. De pizzeria’s liggen beiden in het centrum van Den Haag, op 2 kilometer afstand van elkaar.

Het kort geding werd voorkomen omdat de eigenaar van Pinokio besliste de naam te wijzigen.

Reageer op dit artikel