nieuws

Bitterbaltrofee voor Young

Snacks

Oprichter Jurgen Ottenhoff van snackfabrikant Oma Bobs reikte zaterdag de Oma Bobs Bitterbaltrofee uit aan Mel Young, president en mede-initiatiefnemer van de jaarlijkse Homeless World Cup Straatvoetbaltoernooien.

Bitterbaltrofee voor Young

Aan het wereldkampioenschap voetbal voor voor dak- en thuislozen, nemen van 12 tot en met 19 september 2015 op het Museumplein in Amsterdam meer dan vijfhonderd spelers deel uit 49 landen.
De organisatie van de Homeless World Cup wil een bijdrage leveren aan de imagoverbetering van kwetsbare groepen in de samenleving. Het toernooi in Amsterdam wordt georganiseerd door de Stichting Life Goals, in samenwerking met het Leger des Heils, de Gemeente Amsterdam en SportsGen.
Het tournooi in Amsterdam werd gisteren geopend door Koning Willem Alexander.

Op de foto, v.l.n.r: Stephan Cornwall (Oma Bobs), Mel Young (Homeless World Cup) en Jurgen Ottenhoff (Oma Bobs).

Reageer op dit artikel