nieuws

Van Oers en De Vries samen verder

Snacks

Snackfabrikanten Van Oers in Boxtel en De Vries in Dordrecht gaan samen verder. Beide familiebedrijven hebben daartoe een nieuwe groep opgericht, United Food Family. De firma’s blijven onder de eigen naam opereren.

Van Oers en De Vries samen verder

Ook de eigen vestigingen blijven behouden. Van Oers-directeur Willem van de Vorst gaat de nieuwe onderneming leiden.

Personeel
Voor het personeel van beide zaken heeft de samenwerking geen gevolgen. Bij Van Oers werken 85 mensen, bij De Vries vijftig. Met de samenwerking denken beide partijen sterker te staan in een ‘veranderende markt, die steeds meer wordt gedomineerd door financiële partijen.’
Van Oers maakt snacks en gekoelde salades voor benzinestations en recreatieparken. De Vries produceert diepvriessnacks en eveneens salades voor cafetaria’s. Het bedrijf is bekend van de Mexicano.

Reageer op dit artikel