nieuws

Best Bite Frikandel blijft exclusief voor de profs

Snacks

De Best Bite Frikandel van Vanreusel blijft exclusief voor het professionele kanaal. Voor die exclusiviteit ontvangt het bedrijf het zegel ‘100% Exclusiviteit’ van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri). Met de frikandel van Vanreusel zijn er nu dertien producten met exclusiviteit; deze gaan gegarandeerd niet naar de retail.

Best Bite Frikandel blijft exclusief voor de profs

Veel ondernemers in het out-of-homekanaal zoeken naar kwalitatief hoogwaardige snacks die niet verkrijgbaar zijn in de supermarkt om zich daarmee te kunnen onderscheiden. Oftewel: bijzondere en lekkere producten waarvoor consumenten speciaal terugkomen.

Salesmanager Nederland Maurice de Kroon van Vanreusel ziet ook de noodzaak van het exclusief houden van producten. Om die reden tekende hij op 20 mei 2015 een verklaring bij de vakvereniging ProFri dat de Best Bite Frikandel exclusief voorbehouden blijft aan het professionele frituurkanaal.

Reageer op dit artikel