nieuws

Lekkerste Hamburger Finest: sponsorprijs voor Top 100-cafetaria

Snacks

Een mooie prestatie van Kerwin Wiersum van Alida’s Smulpaleis in Roden, de nummer 2 in de Cafetaria Top 100 2014/2015. Hij was maandag 12 januari tijdens de Horecava in Amsterdam de enige cafetariamedewerker onder de deelnemers in de strijd om de Lekkerste Hamburger Finest en won de sponsorprijs van Remia.

Lekkerste Hamburger Finest: sponsorprijs voor Top 100-cafetaria

Elf deelnemers streden maandag 12 januari in de Fastservice Arena op de Horecava 2015 in Amsterdam RAI om de titel Lekkerste Hamburger categorie finest.

Alida’s Smulpaleis
Onder hen een cafetariamedewerker: Kevin Wiersum van Alida’s Smulpaleis in Roden, de cafetaria van Alida en Jan Willems.

Blakervelder burger
Hij deed mee met de Blakervelder Hamburger in de categorie Finest, omdat de bereidingstijd van het broodje en de kostprijs niet vallen binnen de criteria voor Lekkerste Hamburger Fastest. Deze wedstrijd vindt dinsdag 13 januari plaats tijdens de Horecava.

Winnaar
De beste Lekkerste Hamburger Finest werd gemaakt door Pim de Lange van Ter Marsch & Co in Rotterdam. Hij maakte De Burgeresse (Lady Burger).

Cafetaria Top 100
Alida’s Smulpaleis in Roden staat op plaats twee in de Cafetaria Top 100 2014/2015. De cafetaria van Alida en Jan Willems won in oktober bovendien de Imago Award van Van Geloven en de Publieksprijs.

Reageer op dit artikel