nieuws

Tot Straks breidt uit naar Utrecht

Snacks

Tot Straks is sinds 3 september ook actief in Utrecht. Het is de eerste van twaalf nieuwe bezorgsteden waar de bezorgservice van onder meer hamburgers, spareribs en pinchos, actief is geworden. Tot Straks bezorgde al in Amsterdam, Groningen, Katwijk en Heerhugowaard.

Tot Straks breidt uit naar Utrecht

Tot Straks is weer aan het uitbreiden en is sinds 3 september actief in Utrecht. De franchiseorganisatie die hamburgers, spareribs en pinchos levert via aangesloten franchisenemers, werkt met zelfontwikkelde marinade en bereidingswijze en bezorgt alles binnen 45 minuten binnen het postcodegebied.

Uitbreiding

Tot Straks heeft inmiddels vestigingen in Amsterdam, Groningen, Katwijk, Heerhugowaard en Wijk bij Duurstede. Tevens zullen er op korte termijn vestigingen geopend worden in de Haarlemmermeer, Houten, IJsselstein, Purmerend, Leeuwarden, Leiden, Den Haag, Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle.

Reageer op dit artikel