nieuws

Domino’s Pizza lanceert zuurkoolpizza

Snacks

Fastserviceketen Domino’s Pizza komt rond 1 oktober 2014 met een nieuwe pizza in hun assortiment met een Hollands tintje: de zuurkoolpizza. Deze is eveneens te bestellen met een hotdogcrust.

Domino’s Pizza lanceert zuurkoolpizza

De nieuwe pizza van Domino’s Pizza is voor afhaalklanten te koop voor €4,95. ‘We hadden al een hele tijd het plan om met een echt Hollandse pizza te komen’, laat algemeen directeur André ten Wolde weten. In samenspraak met hun eigen chef en een aantal medewerkers van de pizzamaker is de zuurkoolpizza bedacht.

Hotdog

Naast zuurkool kan de klant kiezen voor een hotdogcrust (pizzarand). ‘We verwerken hierbij gekookte hotdog in het deeg van de rand. Dat idee hebben we overgenomen van onze Engelse collega’s.’ De zuurkoolpizza bevat verder spinazie op de bodem en er is crème fraîche in verwerkt. ‘Uiteraard kan er ook mosterd op.’ Bij Domino’s Pizza kunnen afnemers zelf hun pizza samenstellen. Naast de zuurkoolvariant introduceerde Domino’s in het verleden al eens de shoarmapizza. ‘Alleen verkrijgbaar in Nederland.’

Horeca Top 100

Domino’s heeft momenteel 155 winkels in Nederland. In de Horeca Top 100 van grootste merken en bedrijven van Misset Horeca staat Domino’s Pizza op nummer 22 met een omzet van 60 miljoen euro. De fastserviceketen groeit sterk en opende dit jaar al 15 nieuwe vestigingen.
Meer over Domino’s Pizza in Misset Horeca nummer 17 van 4 oktober 2014. Daarin een interview met algemeen directeur André ten Wolde.

Reageer op dit artikel