nieuws

Cafetaria lanceert Doesburgse mosterdkroket

Snacks

Cafetaria ’t Hartje van Doesburg meldt een snackprimeur. De cafetaria komt met een zelf ontwikkelde Doesburgse mosterdkroket. De snack van 100 gram is gemaakt op basis van Doesburgse mosterdsoep met gebakken spek.

Cafetaria lanceert Doesburgse mosterdkroket

Het stadje Doesburg staat bekend om haar mosterdproductie en heeft nog steeds een eigen mosterdfabriek. De kroket zit sinds deze week verkrijgbaar bij cafetaria ’t Hartje.

De kroket weegt 100 gram en is gemaakt op basis van een Doesburgse mosterdsoep. De nieuwe snack is rijkelijk gevuld met gebakken spek erin. Hiervan is een smaakvolle ragout gemaakt, waarin de smaak van de echte Doesburgse mosterd goed naar boven komt. De primeur wordt genoemd door de lokale nieuwssite Doesburg Direct.

Eigen snack in assortiment

Cafetaria ’t Hartje van Doesburg wilde graag een eigen snack voeren in het assortiment. ‘We wilden een eigen snack maken wat typisch Doesburgs is en wat is er nou meer Doesburgs dan Doesburgse mosterd? Dus vandaar dat we voor de Doesburgse mosterdkroket hebben gekozen’, aldus Sabrin Wielders van de cafetaria.

De kroket ligt vanaf 2 september in de vitrine van de cafetaria in de Ooipoortstraat. Daarnaast wordt de kroket ook verkocht bij café DuMidi. ‘Uiteraard is er voor andere geïnteresseerde ondernemers ook de mogelijkheid om deze bij ons te bestellen’, zo laat Sabrin Wielders weten.

Reageer op dit artikel