nieuws

Groeiplannen voor bezorgketen Tot Straks

Snacks

Tot Straks, leverancier van hamburgers, spareribs en pinchos via franchisenemers, opent op korte termijn op twaalf nieuwe locaties. Tot Straks zit nu al in Amsterdam, Groningen, Katwijk en Heerhugowaard. Moederbedrijf Quality Food Concepts heeft de namen van twaalf nieuwe vestigingsplaatsen bekendgemaakt.

Groeiplannen voor bezorgketen Tot Straks

Tot Straks zal op korte termijn openingen in de Haarlemmermeer, Purmerend, Utrecht, Leeuwarden, Leiden, Den Haag, Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle. Deze week is Tot Straks in Wijk bij Duurstede van start gegaan in Barnies Foodcenter.

Tot Straks – Quality Food Concepts – is een organisatie met de handelsnamen hamburgers123.nl, spareribs123.nl en pinchos123.nl. Het is een franchiseorganisatie die hamburgers, spareribs en pinchos levert via aangesloten franchisenemers. De producten hebben een zelfontwikkelde marinade en bereidingswijze.

Eisen franchisers

Franchisers moeten minimaal twee jaar ervaring hebben in de verkoop van foodproducten en een eigen, goedlopende, onderneming hebben met bezorgdienst.

Reageer op dit artikel