nieuws

Dr Oetker gaat pizza’s bezorgen

Snacks

Dr. Oetker, het pizzamerk voor supermarkten, start met het thuisbezorgen van pizza’s. De pilot gaat van start in de stad Groningen. Dr. Oetker werkt hierbij samen met de bezorgservice van cafetaria Quick’n Tasty.

Dr Oetker gaat pizza’s bezorgen

Dr. Oetker Pizza Delivery is op 16 juli van start gegaan in de stad Groningen. De pizza’s die Dr. Oetker bezorgt (7,50 tot 8,50 euro) wijken af van de pizza’s die het merk verkoopt in supermarkten. ‘Ze zijn niet verkrijgbaar in de supermarkt. Het zijn grote pizza’s van circa 29 centimeter en 650 gram. Ideaal om te delen,’ zeggen Wim Pulskens en Marleen Kolijn van Dr. Oetker.

‘Wat is logischer dan onze pizza’s ook binnen het bezorgkanaal aan te bieden,’ zegt Pulskens, manager food-service. ‘Er zijn tien varianten die allemaal lekker zijn tot in de rand omdat deze rand ook gevuld is met tomatensaus.’ Klanten die een pizza bestellen bij Dr. Oetker Pizza Delivery kunnen er ook een Wolkentoetje van Dr Oetker bijbestellen.

Dr. Oetker werkt voor de pilot in Groningen samen met Cafetaria Quick’n Tasty. Ondernemer Chris Sluiter: ‘Al jaren hebben wij onze bezorgservice en in die tijd hebben we veel kennis opgebouwd van tijdsgebonden fijnmazige logistiek. Deze samenwerking biedt ons voordelen op assortiment, personele bezetting en het breder inzetten van ons scooterpark.’

Reageer op dit artikel