nieuws

Snackbar start betalen met mobiele telefoon

Snacks

Klanten van snackbar de Carrousel in Oss kunnen sinds begin juni hun frietje broodje of snack betalen met hun mobiele telefoon. De Carrousel is het eerste bedrijf in Oss dat het betalen met de smartphone toepast.

Snackbar start betalen met mobiele telefoon

‘Iedereen heeft tegenwoordig altijd zijn telefoon bij zich. Die vergeten mensen niet. Hun portemonnee wel. Betalen met je mobieltje is makkelijk, handig. Je hebt geen pasjes nodig. Ik denk dat het groot gaat worden in de toekomst. Betalen met je mobieltje kost 5 tot 10 cent per transactie. Een betaling via iDeal kost 65 eurocent,’ zegt ondernemer John Duijns.

Consumenten moeten om met eM! – zo heet het systeem waarmee de Carrousel werkt- te kunnen betalen eenmalig een app downloaden en een eigen account aanmaken dat gekoppeld is aan een bankrekeningnummer. eM! werkt niet alleen op een smartphone (iPhone en Android-toestellen), ook op pc’s, tablets en op interactieve tv’s.

Meer over het betalen met de mobiele telefoon in Snackkoerier nummer 12 van 2014.

Reageer op dit artikel