nieuws

Foodcourt Enschede met KFC en McDonald’s open

Snacks

In Enschede wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe Foodcourt. De KFC in het gebouw draait al, de McDonald’s opent officieel op 25 juni haar deuren. Foodcourt Enschede bevindt zich in Zuiderval, de entree van Enschede vanaf de A35 die rechtstreeks naar de binnenstad loopt.

Foodcourt Enschede met KFC en McDonald’s open

McDonald’s (circa 570 vierkante meter) en KFC (circa 500 vierkante meter) krijgen ieder hun eigen restaurantgebouw binnen het Foodcourt. De horecapanden zijn onderling verbonden door een betonnen, opengewerkte schil met een 17 meter hoge reclamezuil tussen de gebouwen.

Met McDonald’s en KFC zijn langdurige huurovereenkomsten afgesloten. Nabij het Foodcourt, op de drukke invalsweg Zuiderval naar het centrum vanaf de A35, vestigt zich ook nog Van der Valk met een hotel. Het streven is om dit hotel in de zomer van 2016 op te leveren. Het Van der Valk hotel krijgt 145 kamers.

Proefdraaien
Tijdens het proefdraaien van de keuken konden consumenten bij de McDonald’s op maandag 23 juni via de McDrive een gratis hamburger krijgen tussen 12 en 14 uur.

Reageer op dit artikel