nieuws

Starbucks stapt met La Boulange in hamburgerbranche

Snacks

Koffieketen Starbucks wil in de toekomst hamburgers gaan verkopen. Starbucks gaat volgende maand in Los Angeles een zaak openen waar burgers worden geserveerd.

Starbucks stapt met La Boulange in hamburgerbranche

Starbucks wil een graantje meepikken van de hamburgertaart via caféketen La Boulange. In deze zaken kunnen gasten als terecht voor lunch en ontbijt. Naast sandwiches, soep en salades kunnen gasten binnenkort ook hamburgers kopen.

Volgens een woordvoerder van Starbucks moet het restaurant in Los Angeles een ‘modern farmhouse’ worden. Het uit Seattle afkomstige Starbucks nam in 2012 La Boulange over om zo meer foodomzet te genereren. Afhankelijk van het succes van de ‘hamburgertent’ in Los Angeles kijkt Starbucks verder hoe het omgaat met La Boulange.

Reageer op dit artikel