nieuws

Pizzabezorger Oscars start eigen zaak

Snacks

De man die vorig jaar bij de Oscar-uitreiking op televisie wereldnieuws werd omdat hij een pizza’s bezorgde, start nu een eigen pizzeria.

Pizzabezorger Oscars start eigen zaak

Edgar Martirosyan gaat samen met zijn broer een pizzeria openen in Los Angeles. Het restaurant, Wood genaamd, is nog niet open, maar toch komen er al bezoekers naar de pizzeria. Ze willen allemaal proeven van de bekende pizzaman.

Martirosyan werd vorig jaar wereldnieuws toen hij als pizzabezorger op kwam dagen tijdens de tv-uitzending bij de Oscar-uitreiking. Hij deelde pizza’s uit aan Hollywoodsterren en kreeg daar niet alleen veel fooi voor, maar ook een podium om bekend te worden. Die bekendheid heeft hij gebruikt om zijn baan als pizzabezorger op te zeggen en samen met zijn broer een eigen pizzeria op te starten.

Reageer op dit artikel