nieuws

Krokettenmarkt opschudden met Bacon Bullet

Snacks

De krokettenmarkt opschudden’, dat is wat conceptontwikkelaar Ben Hansen ambieert met de door hem ontwikkelde Bacon Bullet. ‘Een snack die lijkt op een kroket, maar toch heel anders is.’ Naast Bullets zijn er ook Bacon Balls: ‘Vergelijkbaar met bitterballen en bedoeld voor een ander eetmoment.

Krokettenmarkt opschudden met Bacon Bullet

Volgens business strateeg en conceptontwikkelaar Ben Hansen, eigenaar van Nextdeli, is de fastfoodmarkt toe aan vernieuwing. Met twee nieuwe snacks wil hij daaraan zijn bijdrage leveren: de Bacon Bullet en de Bacon Ball, gevuld met een smeuïge ragoutvulling en bacon.

Grootse introductie

‘Smaak, uitstraling en de story behind maken het verschil’, aldus Hansen, die de introductie groots en professioneel aanpakt en niets aan het toeval wil overlaten. Hij laat de snacks produceren bij Van Oers Groep in Boxtel.

Voor de introductie ontwikkelde hij een gedegen presentatie, inclusief reclamemateriaal en een bioscooptrailer met een filmisch karakter, zie video hieronder.

Brabants Beste

Enkele Brabantse topcafetaria’s presenteerden recent Brabants Beste: een rundvleeskroket van 80 gram. Bedoeld als standaardkroket in het assortiment en gemaakt door Ad van Geloven.


Meer informatie over de nieuwe snacks is te vinden in een uitgebreid interview met Hansen, dat is gepubliceerd in de Snackkoerier-editie van 5 april.

Reageer op dit artikel