nieuws

Cafetaria Thielen viert 65 jarig bestaan

Snacks

Cafetaria Thielen in Venray van Chris en Pia Janssen viert op 29 maart 2014 haar 65 jarig bestaan. Voor klanten is er tot en met vrijdag een actieweek.

Cafetaria Thielen viert 65 jarig bestaan

Tijdens de actieweek kosten de traditionele ‘hardloopsnacks’ als frikandel, bami, kroket en kaassoufflé 65 eurocent in plaats van €1,15. Een frietje kost eveneens 65 eurocent in plaats van €1,40. ‘We zijn bekend als traditionele cafetaria en we willen onze identiteit vasthouden.’ Om deze reden zijn de traditionele snacks in de aanbieding bij de actieweek’, vertelt eigenaresse Pia Janssen. Voor de actieweek heeft de ondernemer samenwerking gezocht met leveranciers. ‘We zijn heel trouw aan merken en aan onze leveranciers. Bij Beckers zijn we een van de oudste afnemers.’

Van moeder op dochter

Naar eigen zeggen is Thielen een van de oudste cafetaria’s in ons land. ‘Bijzonder is dat de zaak is overgegaan van moeder op dochter’, vertelt Pia Janssen. Samen met haar man Chris is ze de derde generatie die cafetaria Thielen runt. Haar oma die jong weduwe werd, begon eerst met een ijskar en daarna met een cafetaria om inkomsten te vergaren. Later groeide het bedrijf en breidden de ouders van Pia uit met een café en zalenbedrijf. Dat wordt nu gerund door broer Jos Verstegen.
De actieweek is vooral een gebaar naar de vaste klanten maar Pia hoopt er ook nieuwe mee te trekken. ‘In de lokale media is er aandacht voor.’ Naast de aanbiedingen worden er gadgets als sleutelhangers en ijsjes uitgedeeld.


Lees het interview met Pia Janssen in Snackkoerier 7 van 5 april 2014.

Reageer op dit artikel