nieuws

Eerste franchise Burgerme in Nederland

Snacks

Reinard van Baak van Snackpoint Het Trefpunt in Apeldoorn, nummer 94 in de Cafetaria Top 100, opent een nieuwe zaak. Van Baak start in Apeldoorn een Burgerme, een bezorgdienst van kwaliteitshamburgers.

Eerste franchise Burgerme in Nederland

‘Met deze hamburgerdeliveryservice hebben wij in Nederland als eerste franchisenemer een overeenkomst gesloten. Burgerme levert hamburgermenu’s in een voor Nederland ongekende premium kwaliteit’, aldus Reinard van Baak.

Burgerme opent op vrijdag 14 februari de deuren op de Kayersdijk 41 in Apeldoorn. Het concept komt van oorsprong uit Duitsland en werd in 2010 opgericht door Stephan Gschöderer en Johannes Bankwitz. De eerste Burgerme zaak werd in Hamburg gelanceerd. In 2011 ging de eerste franchisevestiging in Rostock open. In ons land is al een Burgerme in Leiden.

Voor Van Baak is het zijn vierde zaak. Van Baak is ook eigenaar van Lunchduck, Spare Rib Express en Snackpoint Het Trefpunt. Met Het Trefpunt kwam hij afgelopen jaar nieuw binnen op plaats 94 in de Cafetaria Top 100, de ranglijst met beste cafetaria’s van Nederland.

Reageer op dit artikel