nieuws

Veel fastservice-wedstrijden op Horecava

Snacks

Voor cafetaria- en fastservice-ondernemers is er veel te beleven op de Horecava die maandag begint. Naast vele introducties zijn er nog nooit zoveel fastservice-wedstrijden geweest.

Veel fastservice-wedstrijden op Horecava

De wedstrijden op de Horecava die fastservice gerelateerd zijn hebben dit jaar een eigen podium. Ze zijn te vinden in de  Fastservice Arena in Hal 9. De hal waar ook veel voor cafetariahouders interessante exposanten zijn te vinden.

Op de eerste beursdag staan er al direct twee wedstrijden op de agenda die een bezoekje waard zijn. Van  11.00 tot 13.45 wordt het NK Pannenkoeken bakken gehouden. Om 14.00 uur tot 15.30 uur gevolgd door de Wedstrijd om het lekkerste Broodje van Nederland in de categorie Horeca.

Lekkerste hamburger

Dinsdag staat een nieuwe wedstrijd op het programma. Van 11.30 tot 13.00 wordt er in de Fastservice Arena gestreden in de wedstrijd De Lekkerste Hamburger. Er treden prominente cafetariabedrijven aan, onder meer Cafetaria Top 100 winnaar De Schelp is een van de deelnemers. Om 14.00 uur heeft de finale plaats van Het Lekkerste broodje catering.

Snackmenu

De woensdag heeft ook weer een fastservice-wedstrijd in petto. Dan wordt van 11.30 – 13.30 gestreden in ‘Het Lekkerste Snackmenu.

Europees kampioenschap pizza bakken

De laatste beursdag sluit af met twee wedstrijden. Dan staat van 11.30 – 12.45 uur de wedstrijd om Het Lekkerste Kindermenu op het programma. Om 13.00 gevolgd door de Nederlandse voorronde van de Giropizza d’Europa, het Europees kampioenschap pizzabakken.

Prijsuitreikingen hebben op alle  dagen vanaf 17.00 uur plaats op hetzelfde podium.

Reageer op dit artikel