nieuws

Biofastfoodformule Eat2Be prijs van Groen Links

Snacks

De biologische fastfoodformule Eat2Be in Groningen heeft van Groen Links een prijs gekregen. Het bedrijf kreeg ‘Het Groene Tintje’ vanwege het diervriendelijke menu.

Biofastfoodformule Eat2Be prijs van Groen Links

Dat meldt Groen Links in Groningen op haar website. Eat2Be-eigenaar Leon Schuitemaker ontving de prijs vorige week uit handen van GroenLinksraadslid Kris van der Veen. Die prees de formule: ‘Dit restaurant is in alle opzichten duurzaam en dus hét restaurant van de toekomt,’ aldus Van der Veen. ‘Het is fastfood dat goed is voor mens, dier en het milieu. Ik kan hier snacken zonder schuldgevoel.’

Eat2Be is maart 2011 gestart door Leon Schuitemaker en Christiaan Zwarteveen aan het Groningse Boterdiep. Op de menukaart prijken naast biologische hamburgers vele snacks voor vegetariërs. Bovendien zijn alle andere producten van deze het bedrijf biologisch. De twee zeiden bij de oprichting  het concept uit te willen bouwen tot een keten maar tot nu toe is het bij de vestiging aan het boterdiep gebleven..

Reageer op dit artikel