nieuws

GeTIKte hamburger voor goed doel

Snacks

Acht Dordrechtse cafetaria’s, normaal concurrenten van elkaar, hebben met een hamburgeractie 862 euro ingezameld voor een goed doel.

GeTIKte hamburger voor goed doel

Normaal zijn ze elkaars concurrenten. Deze keer hadden ze een gezamenlijke missie. Acht cafetaria’s in Dordrecht sloegen de handen ineen voor het goede doel. ‘Het was goed en leuk om samen op te trekken’, vertelt Walter Weeda van Verhage Dordrecht.

De acht verkochten in november een speciale geTIKte burger.Van iedere verkocte hamburger was %0,50 bestemd voor de Stichting Theater in Kinderziekenhuizen (TIK).’ Vandaar de naam GeTIKte Burger, zegt Weeda in Snackkoerier.

De deelnemende cafetaria’s waren: snackbar Onder de Molen, cafetaria Sneeuwwitje, cafetaria Vermoen, snackbar Damplein, cafetaria Snacky, cafetaria Dubbelspoor, Family Sterrenburg en Verhage Dordrecht.

Reageer op dit artikel