nieuws

Exellent bouwt nieuwe snackfabriek

Snacks

Exellent Food & Snacks in Heerhugowaard bouwt een volledig nieuwe snackfabriek in Oudkarspel. De bouw vergt een investering rond vijf miljoen euro.

Exellent bouwt nieuwe snackfabriek

‘We groeien nog steeds flink, ook in de horeca’, geeft Piet Laan als hoofdreden. ‘We groeien uit ons jasje.’  Laan is samen met Peter Jongens en Jan Kerkhof eigenaar van de fabrikant die merken als De Amsterdamse en Cas Spijkers op de markt brengt.

De eerste paal is vrijdag een week geleden geslagen door de kleinkinderen van Peter Jongens. Op een nieuw industrieterrein in Oudkarspel verrijst een modern bedrijfspand van 3500 vierkante meter. De productiecapaciteit wordt verdubbeld. ‘We breiden het aantal productielijnen uit van twee naar vier’, zegt Laan. Het personeelsbestand zal van 35 naar zo’n 50 man groeien, is de verwachting.

Reageer op dit artikel