nieuws

Eerste franchisevestiging van BurgerMe in Apeldoorn

Snacks

Reinard van Baak van Snackpoint het Trefpunt heeft op 9 december zijn franchisecontract met BurgerMe getekend. Daarmee is hij de eerste franchisenemer van BurgerMe in Nederland. Zijn vestiging in Apeldoorn zal op 17 februari openen.

Eerste franchisevestiging van BurgerMe in Apeldoorn
Ruud Ploeg

Reinard van Baak, bekend van Snackpoint het Trefpunt, Spare Rib Express en LunchDuck.nl, is de eerste franchisenemer van BurgerMe in Nederland, meldt Franchise+. BurgerMe is een bekende franchiseformule uit Duitsland die verse hamburgers aan huis bezorgd.

De eerste vestiging van BurgerMe ging in augustus open in Leiderdorp, onder leiding van Tim Meijers. Meijers is tevens masterfranchisenemer voor Nederland en heeft een grote ambitie: ‘Ik hoop binnen vijf jaar zeker 28 vestigingen te hebben’, liet hij destijds aan Snackkoerier weten. Hij hoopt binnen veertien jaar zeventig vestigingen te realiseren, waarvan die in Apeldoorn de eerste is.

Reageer op dit artikel