nieuws

Voor kroket sparen in Rotterdams openbaar vervoer

Snacks

Het Rotterdamse openbaar vervoerbedrijf RET gaat reizigers belonen. Ze kunnen zogenaamde OV-Miles sparen op hun OV-Chipkaart die onder meer inwisselbaar zijn voor een kroket.

Voor kroket sparen in Rotterdams openbaar vervoer

De bij elkaar gespaarde Miles zijn onder meer in te wisselen bij patatketen Bram Ladage. Voor 25 Miles krijgt de reiziger daar een gratis kroket. Iedere kilometer reizen is goed voor één OV-Mile. Deelnemers (testers) moeten zich aanmelden op een speciale site waar ze  ook kunnen zien hoeveel Miles ze hebben gespaard. Het maximum van 250 Miles staat gelijk aan tien kroketten.

Andere deelnemende bedrijven zijn onder meer Diergaarde Blijdorp, Hotel New York, Feyenoord, museum Boymans van Beuningen en de SS Rotterdam. En voor bijvoorbeeld 100 Miles kan men entree en een driegangenmenu op de Euromast krijgen voor 25 euro. Met de bedrijven is afgesproken dat ze ten minste één actie per maand hebben.

Reageer op dit artikel