nieuws

Vaste McDonald’s-gast wint gouden Big Mac

Snacks

Koen Fleskens, een trouwe wekelijkse gast van McDonald’s, heeft in een actie van de hamburgerketen een gouden Big Mac met een waarde van €10.000 gewonnen.

Vaste McDonald’s-gast wint gouden Big Mac

Fleskens won de kostbare ‘hamburger’ in een actie van de McDonald’s Nederland. Van 17 september tot en met 21 oktober konden gasten actiecodes sparen die bij de Big Mac zaten. In ruil daarvoor kregen ze digitale sleutels. Van de 70.705 deelnemers bleek Koen de winnende sleutel te hebben.

De 30-jarige Fleskens ontving het kostbare broodje eerder vandaag uit handen van Debbie de Wagenaar, Directeur Corporate Communicatie van McDonald’s Nederland. Fleskens blijkt een trouwe gast te zijn die vrijwel wekelijks de keten bezoekt:  ‘De Big Mac is al jaren één van mijn favoriete burgers bij McDonald’s. Ik bezoek McDonald’s elke week met mijn collega’s. Een echte traditie. Ik ben enorm verrast dat één van deze wekelijkse bezoekjes mij nu een unieke gouden Big Mac oplevert’, zegt Fleskens in een persbericht.

Ode aan Big Mac

De campagne was een ode aan het icoon van de keten, de Big Mac die in 1967 is bedacht door de Amerikaanse Franchisenemer Jim Delligeti. De hamburger staat inmiddels ook al 42 jaar op de Nederlandse menukaart.

Speciaal voor deze actie ontwierp de Amsterdamse goudsmid Barbara van Schaijk een exacte replica van de Big Mac, inclusief ruim 300 sesamzaadjes.

Reageer op dit artikel