nieuws

Vanreusel huldigt frikandellenpromotor

Snacks

Snackfabrikant Vanreusel heeft snackwagenondernemer Joost Broekman in het zonnetje gezet op de beurs BBB in Maastricht vanwege de publiciteit die hij de Frikandel XXL bezorgde. De ondernemer kreeg twee seizoenkaarten voor zijn geliefde voetbalclub Feyenoord.

Vanreusel huldigt frikandellenpromotor

Broekman, die van de verkoop van de Frikandel XXL zijn specialiteit maakte, mocht de snack niet meer vanuit  zijn snackwagen aan de man brengen bij voetbalclub Telstar. De club wilde de verkoop voortaan zelf ter hand nemen. Er brak een golf van verontwaardiging los en supporters hielden zelfs een actie. Maar dat mocht niet baten.

De ondernemer kwam echter niet zonder werk te zitten.Hij mocht de Frikandel XXL verkopen bij zijn geliefde Feyenoord, in de Kuip, tijdens een bekerwedstrijd tegen Fc Dordrecht. Met de kreet ‘Reldeldel, de Feyenoord XXL’, bracht de ondernemer bijna 2000 frikandellen aan de man.

Door alle perikelen kreeg Broekman, en dus de Frikandel XXL van Vanreusel, veel media-aandacht. Hij verscheen zelfs diverse malen op TV. Reden voor de snackfabrikant om de ondernemer nog eens in het zonnetje te zetten.

Reageer op dit artikel