nieuws

McDonald’s introduceert glutenvrij broodje

Snacks

McDonald’s heeft een gecertificeerd glutenvrij broodje toegevoegd aan het assortiment. In een persbericht laat de onderneming weten ‘de eerste fastserviceketen in Nederland’ te zijn. Sinds 22 oktober zijn de hamburger, cheeseburger en quarter pounder ook verkrijgbaar met een glutenvrij broodje.

McDonald’s introduceert glutenvrij broodje

Het gecertificeerd glutenvrije broodje is tot stand gekomen in nauwe samenspraak met de Nederlandse Coeliakie Vereniging en wordt in eerste instantie aangeboden in vier restaurants van McDonald’s.

Horeca top 100

Sinds 22 oktober kunnen belangstellenden daarvoor terecht bij de restaurants Hoorn, Purmerend, Zaandam Koningin Julianaweg en Rotterdam Zuidplein. Deze vier locaties hebben daarvoor een nieuw productiesysteem.

In Nederland heeft de fastfoodgigant, nummer 1 in Misset Horeca’s top 100 van grootste bedrijven, 236 restaurants.

Reageer op dit artikel