nieuws

Cafetarialogo als tatoeage op been

Snacks

De liefde voor cafetaria Robby’s Snacks van Raaltenaar Dino Willemsen gaat ver. Hij heeft zelfs een tatoeage met het logo van zijn favoriete cafetaria op zijn onderbeen laten zetten.

Cafetarialogo als tatoeage op been

Dino Willemsem heeft meerdere tatoeages en werd door cafetaria-eigenaar Robby Harleman uitgedaagd om het logo van Robby’s Snacks daar aan toe te voegen, meldt De Stentor. Willemsen voegde de daad bij het woord, en liet het logo van een proevende kok, met de bedrijfsnaam daar in zwierige letters onder, op zijn onderbeen zetten. ‘Geen nep, geen henna, maar een echte’, zegt Willemsen in de krant. De Raaltenaar denkt dat hij de enige is met een cafetarialogo als tattoo.

Als beloning kreeg Willemsen, al twintig jaar vaste gast, een gratis maaltijd. De tatoeage is volop onderwerp van gesprek bij de klanten en het personeel, laat Harleman weten.

Op de foto zijn de artikelen die de Stentor er wijdde te zien. Ook andere regionale media hebben over de tatoeage bericht en dat heeft Robby’s Snacks veel gratis publiciteit bezorgd.

Reageer op dit artikel